De Productie Raalte - Voor Bedrijven

Wie kritisch naar zijn bedrijfsvoering durft te kijken, beseft dat het verstandig kan zijn om ​​aantal werkzaamheden aan De Productie over te laten. Hoeveel werk doen uw medewerkers ernaast, terwijl het kan afleiden van hun daadwerkelijke verantwoordelijkheden en doelen? Hoe fijn is het als De Productie je dat werk uit handen neemt, eenvoudig maar zinvol, met een duidelijk begin en einde. Wij zorgen voor mankracht en werkplezier. Help mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is aan uitdagend werk. De Productie Raalte is er voor Bedrijven!

De Productie binnen jouw organisatie

Ook levert De Productie Raalte betrouwbare en gemotiveerde krachten op detacheringsbasis. Denk daarbij aan werkzaamheden in:

  • Productie en montage
  • Groen- en terreinbeheer
  • Facilitaire dienstverlening

Deze mensen dragen met veel plezier en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hun steentje bij aan jouw bedrijfsdoelen en zijn een welkome aanvulling op je team. Achter de schermen staan onze consulenten waar nodig paraat voor eventuele support, coaching en de administratieve afhandeling. Onze mensen zullen zich snel thuis voelen in jouw bedrijf en zich met trots voor de volle 100% inzetten.

Wat kan De Productie Raalte opleveren?

De Productie is er voor mensen en bedrijven. Wij laten het maatschappelijke hart van jouw bedrijf kloppen.

  • Biedt jouw bedrijf een flexibele, waardevolle schil
  • Neemt eenvoudig zinvol werk uit handen
  • Helpt jou kostenbewust ondernemen
  • Maakt jou maatschappelijk verantwoord werkgever

Wat zijn de kosten van De Productie Raalte?

De Productie helpt jou kostenbewust ondernemen. De kosten berekenen we op maat voor je. Deze zijn afhankelijk van het type werk en de collega die deze klus gaat klaren.

– Op onze Productielocatie, structureel

Realiseren wij het werk structureel op onze eigen Productielocatie dan berekenen we vaak een stuksprijs die we baseren op een proeforder.

– Op onze Productielocatie, incidenteel

Praten we over een incidentele opdracht op projectbasis, dan zorgen we voor een snelle, maar nette offerte vooraf.

Gedetacheerd bij jouw bedrijf

Voor een collega die op detacheringsbasis aan de slag gaat voor jouw bedrijf, rekenen we een passend uurtarief. Je betaalt alleen de gewerkte uren, overige uren zijn voor onze rekening. De urenregistratie en loonadministratie verzorgt De Productie vanzelfsprekend. Ook daar heb je geen omkijken naar. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe wij kunnen samenwerken. Wil je onze Productielocatie zien? We nodigen je met trots uit voor een rondleiding.

Onze diensten in een oogopslag:

De Productie Raalte Werkt!

Hoe we dat doen? Met een team van 15 energieke professionals met een focus op de mens, samenwerking en gezamenlijk resultaat. Samen met 200 collega’s op onze loonlijst werken we op onze eigen productielocatie in Raalte, in het groen voor de Gemeente Raalte en detacheren we mensen bij bedrijven in de regio. Onze onderneming is plat, de lijnen zijn kort en we schakelen snel: wij doen wat we zeggen en beden écht maatwerk; daar plukken mensen én bedrijven de vruchten van!

Over De Productie Raalte

De Productie is een sociaal werkbedrijf en maatschappelijke onderneming in Raalte. Doe jij zaken met De Productie? Weet dat het werk gedaan wordt door mensen voor wie werk niet zo vanzelfsprekend is. Voor wie werk extra uitdagend is. Wij denken niet in beperkingen, maar doen in uitdagingen. De Productie toont aan wat mensen in hun mars hebben!

Bent u benieuwd naar wat wij voor kandidaten kunnen betekenen? Bekijk dan hier meer informatie. Ook kunt u onze LinkedIn pagina in de gaten houden voor de laatste updates.