Wij zien het werk liggen

Wie kritisch durft te kijken naar zijn bedrijfsvoering, zal inzien dat het slim is een aantal werkzaamheden over te laten aan De Productie. Hoeveel werk doen jouw medewerkers er niet even bij, terwijl het mogelijk afleidt van hun eigenlijke verantwoordelijkheden en doelen? Hoe prettig is het als De Productie juist dat werk, eenvoudig maar zinvol, met een duidelijk begin en eind, uit handen neemt. Wij leveren menskracht en werkplezier. Helpen mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is aan uitdagend werk.

Word Productiepartner!

Op onze eigen Productielocatie in Raalte nemen onze mensen in hun eigen tempo en met de begeleiding die zij nodig hebben een onderdeel van jouw productieproces uit handen, incidenteel of structureel.

Diensten

Je kunt denken aan:

Onderdelen bundelen

Onderdelen bundelen

Stickeren / labelen

Stickeren / labelen

Verpakken (inpakken)

Verpakken (inpakken)

Eenvoudig elektronisch werk

Eenvoudig elektronisch werk

Assembleren / monteren

Assembleren / monteren

Sorteren

Sorteren

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

De Productie over de vloer

Ook leveren we betrouwbare en gemotiveerde krachten op detacheringsbasis. Denk daarbij aan werkzaamheden in:

  • Productie en montage
  • Groen- en terreinbeheer
  • Facilitaire dienstverlening
  • Administratie

Deze mensen dragen met veel plezier hun steentje bij aan jouw bedrijfsdoelen. Ze werken zelfstandig, krijgen veel gedaan en zijn een welkome aanvulling op je team. Achter de schermen staan onze consulenten paraat voor eventuele support, coaching en de administratie. Onze mensen zullen zich snel thuis voelen in jouw bedrijf en zich met trots voor de volle 100% inzetten.

Wat levert De Productie je op?

De Productie is er voor mensen en bedrijven. Wij laten het maatschappelijke hart van jouw bedrijf kloppen.

  • Biedt jouw bedrijf een flexibele, waardevolle schil
  • Neemt eenvoudig zinvol werk uit handen
  • Helpt jou kostenbewust ondernemen
  • Geeft menskracht en veel werkplezier
  • Maakt jou maatschappelijk verantwoord werkgever

Wat kost De Productie?

De Productie helpt jou kostenbewust ondernemen. Tijdrovend werk waarvoor eigen mensen te hoog gekwalificeerd of eenvoudigweg te duur zijn, is bij ons in goede en betrouwbare handen. De kosten berekenen we op maat voor je.

Realiseren wij het werk structureel op onze eigen Productielocatie dan berekenen we vaak een stuksprijs die we baseren op een proeforder.

Praten we over een incidentele opdracht op projectbasis, dan zorgen we voor een snelle, maar nette offerte vooraf.

Voor een collega die op detacheringsbasis aan de slag gaat voor jouw bedrijf, rekenen we een passend uurtarief. De urenregistratie en loonadministratie verzorgt De Productie vanzelfsprekend. Ook daar heb je geen omkijken naar. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe wij kunnen samenwerken. Wil je onze Productielocatie zien? We nodigen je met trots uit voor een rondleiding.