De Productie Raalte voor kandidaten!

Wij helpen mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is aan een passende baan, of leer- en werkplek. Wie werkt doet mee en hoort erbij. Waarom een baan of leer- en werkplek voor jou niet altijd vanzelfsprekend is, heeft vaak te maken met een beperking. Dat kan een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking zijn. Maar het kan ook zijn dat jij langere tijd werkloos bent en vanuit een uitkeringssituatie een grotere afstand tot nieuw werk hebt. De Productie is een maatschappelijke onderneming. Een club van leuke mensen met hart voor hun werk, gemotiveerd om jou vooruit te helpen. Om bij ons aan de slag te kunnen heb je een indicatie nodig van de Gemeente Raalte.

Hoe het werkt

De Productie gaat niet uit van jouw beperking(en), maar van wat jij wel kunt en wilt. Dat wil zeggen dat we de tijd nemen om je goed leren kenen, weten wat je wel en niet kunt, wat je spannend vindt en wat jouw talent is

Werken bij De Productie(partners)!

Wij nemen bedrijven, wij noemen ze Productiepartners, eenvoudig zinvol werk uit handen. Dat kan op onze eigen Productielocatie in Raalte, waar je in je eigen tempo kunt werken en de begeleiding krijgt die jij nodig hebt. Denk aan werkzaamheden als:

  • Verpakken en inpakken
  • Verzamelen, sorteren en samenvoegen van onderdelen
  • Stickers plakken
  • Onderdelen in elkaar zetten
  • Techniek
  • Kwaliteit checken

Ook kunnen we je via de gemeente Raalte plaatsen bij bedrijven in en om Raalte die collega’s zoeken en jouw hulp goed kunnen gebruiken. Je werkt dan zelfstandig, maar hoort echt bij het team van het bedrijf waar jij voor werkt. Waar nodig krijg je natuurlijk steun en begeleiding.

“Wij denken niet in beperkingen, maar doen in uitdagingen!”

– Sociale werkvoorziening (nieuw beschut) en werkervaringsplek