Een werkdag in het leven van Charlotte Overhein!

Mijn naam is Charlotte Overhein en ben 30 jaar jong. Ik woon in Raalte en ik ben gek op mijn honden Rambo en Mellow. Ik vind het leuk om concerten en festivals te bezoeken. Ik werk in januari 2024 alweer 6 jaar met veel plezier bij de Flierefluiter. Ik ga iedere dag op de fiets naar mijn werk toe.

Een werkdag in het leven van Charlotte

Mijn werkdag begint om half 9. Ik loop meteen naar de dieren, het voeren en deels achter schoonmaken. Rond half 10 heb ik samen met mijn collega’s pauze. Na de pauze zorg ik eerst dat alles achter klaar is en dan de knuffelruimte schoonmaken en alles vooraan netjes maken. Na de middagpauze ga ik vaak om 13.00 uur pony rijden met de kinderen die op bezoek komen bij de Flierefluiter en dit is meestal in 2 rondes. Met name dit onderdeel vind ik erg leuk om te doen. In de middag heb ik extra tijd om alles goed bij te houden en de extra klussen te doen. Verder zorg ik dat alle dieren genoeg te eten en te drinken krijgen.

Wat wil je je collega’s nog meegeven?

Heb veel plezier in je werk en zorg voor genoeg afwisseling dat het werk leuk blijft.

Charlotte wat is de Flierefluiter blij met zo’n fijne medewerker zoals jij. Alle dieren voelen zich gezien door jou en wat verzorg je ze goed! Bedankt en ga zo door.