Op de werkvloer met Jeroen Koerkamp!

Wie is dit?

Jeroen Koerkamp!

Jeroen, wil jij jezelf eens voorstellen?

Beste mensen, mijn naam is Jeroen Koerkamp ik ben 37 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en 3 honden in het mooie Raalte. Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij DJM. Mijn werkzaamheden liggen uiteen van de was wissel rondbrengen, reparaties aan machines, het halen en brengen van spullen en nog veel meer. Daarnaast ben ik erg actief met mijn honden en hier haal ik veel energie uit.

Kun je ons meenemen in een werkdag?

Ik start in de ochtend om 7 uur. Ik haal de bus op bij DJM en ga starten met een wissel was ronde in de wijde omgeving (van Raalte naar Nijmegen en alle plaatsen wat daartussen ligt). Ik zorg dat de bus goed volgepakt is, zodat ik alle locaties goed kan bevoorraden en de vieze was weer mee terug kan nemen.  Daarna rijd ik weer terug naar DJM om de volgende taken op te pakken: uitpakken van de bus, het wassen/drogen van de (smerige) spullen, het opvouwen, machine reparaties en het organiseren van de weekplanning. En daarbij alle tussentijdse klussen. Ook weten mijn collega’s mij altijd te vinden voor extra taken en/of klussen.

Wat wil je je collega’s nog meegeven/toewensen?

Heb veel plezier in je werk en genieten van de mooie werkzaamheden die er zijn.

Jeroen bedankt dat je je zo goed inzet en DJM is blij met zo’n gemotiveerde medewerker!