Open dag De Productie Raalte

Een maand geleden openden de deuren van De Productie Raalte zich voor twee zeer geslaagde open dagen. Gedurende deze dagen kregen bezoekers de kans om een kijkje te nemen in de wereld van ons sociaal werkbedrijf. Met trots kijken we terug op deze succesvolle evenementen, waarin we ons werk, onze missie en onze gepassioneerde medewerkers in de schijnwerpers hebben gezet.

Het ontvangst:

Bij aankomst werden bezoekers hartelijk ontvangen door ons enthousiaste team. Onze medewerkers stonden klaar om de bezoekers te begeleiden en hen te voorzien van informatie over onze organisatie, onze diverse diensten en de impact die we maken in de gemeenschap. Het enthousiasme van de medewerkers was goed zichtbaar. De zenuwen die door hen ervaren werden verdwenen als sneeuw voor de zon. Er werd vol trots verteld wat ze in elkaar zetten en welke hoeveelheden ze jaarlijks verzetten. Dit was voor velen een verrassing!

Ontdekken van Talenten:

Tijdens de open dagen kregen bezoekers de gelegenheid om een glimp op te vangen van de unieke talenten en vaardigheden van onze medewerkers. Met trotse gezichten presenteerden ze hun producten en was het inspirerend om te zien hoe onze medewerkers zich ontplooien en groeien binnen hun werkzaamheden, en hoe ze hun talenten gebruiken om prachtige resultaten te bereiken.

Ontmoeting met Partners en Samenwerkingen:

Tijdens de open dagen was er ook ruimte om verschillende partners en samenwerkingen te ontmoeten. We hebben waardevolle gesprekken gevoerd met medewerkers van bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties die geïnteresseerd waren in onze diensten en mogelijkheden. Deze ontmoetingen versterkten onze banden en openden deuren voor toekomstige samenwerkingen die zullen bijdragen aan het vergroten van onze impact.

We willen graag alle bezoekers, partners en medewerkers bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van de open dagen. Jullie aanwezigheid en betrokkenheid hebben dit evenement tot een onvergetelijke ervaring gemaakt.

Ook gaat er speciale dank uit naar

Liefveld Coffee
Beaphar B.V.
Disselhorst Metaal
Topcalf
KAWE Holland
Prowork Salland