John over zijn switch van werken in het groen naar autohuis Salland!

Inleiding

Op locatie bij Autohuis Salland bespreken we de mooie samenwerking tussen De Productie en dit autobedrijf, met als middelpunt collega John Kemper. Samen met Teun in de Wal, eigenaar van Autohuis Salland, en Hans Kortstee, werkmakelaar vanuit De Productie, gaan we dieper in op hoe deze samenwerking vorm krijgt en wat het betekent voor John en het bedrijf.

Autohuis Salland

Autohuis Salland, voortgekomen uit het bijna 60 jaar oude familiebedrijf In de Wal auto’s, heeft zich gepositioneerd als een erkend autobedrijf in de in- en verkoop van zowel jonge als nieuwe personenauto’s. Naast verkoop biedt Autohuis Salland ook een scala aan diensten aan, waaronder het poetsen van auto’s voor lokale autohandelaren en bedrijven. Dit laatste is een onderdeel geworden van de werkzaamheden van John bij Autohuis Salland.

Werkzaamheden van collega John Kemper

John Kemper maakte begin dit jaar de overstap naar Autohuis Salland na 3,5 jaar werkzaam te zijn geweest in de groensector. Hij vertelt met zichtbaar enthousiasme over zijn nieuwe rol. Voor John is er een duidelijk verschil tussen het groenwerk en zijn huidige werkzaamheden bij Autohuis Salland. Hij benadrukt vooral het gevoel van voldoening dat hij krijgt wanneer een auto na een grondige poetsbeurt glanzend het terrein verlaat. Het is dit gevoel dat hem laat beseffen dat werken in de autowereld zijn ware roeping is.

John, een gepassioneerde autoliefhebber, praat vol enthousiasme over zijn liefde voor auto’s. Hij heeft ontdekt dat werken in de autosector niet alleen zijn werk is, maar ook zijn passie. “Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt”, zegt John dan ook trots.

Begeleiding tijdens overgang

De overstap van John van de groensector naar Autohuis Salland was zeker een uitdaging. Echter, Teun benadrukt dat John zich snel heeft aangepast en zijn waarde heeft bewezen voor het bedrijf. Teun, eigenaar van Autohuis Salland, heeft een positieve kijk op Johns manier van werken, maar erkent ook de uitdagingen die de overstap met zich meebrengt. Soms is John zo sociaal dat hij in de pauzes de boventoon voert, wat tot wat ongemak kan leiden bij andere collega’s. Hier praten we dan over en daar let hij een volgende keer weer op. Over het algemeen past John zich goed aan en heeft hij een sterke inzet getoond voor zijn werkzaamheden. Wanneer wij tips geven dan doet hij hier ook echt wat mee, dat is mooi om te zien, aldus Teun.

De begeleiding vanuit De Productie heeft ook bijgedragen aan een soepele overgang. Hans Kortstee, werkmakelaar vanuit De Productie, heeft John ondersteund en geadviseerd tijdens deze verandering. Hij benadrukt het belang van een goede match tussen werknemer en werkplek om tot een mooie samenwerking te komen.

Conclusie

De samenwerking tussen De Productie en Autohuis Salland, met John Kemper als medewerker, is tot nu toe een succesverhaal. John heeft niet alleen een baan gevonden, maar heeft zijn passie ontdekt en omgezet tot zijn werk. Zijn enthousiasme en harde werken binnen Autohuis Salland zijn enkel positief opgevangen binnen het bedrijf. Met de juiste begeleiding in het werkveld heeft John zich moeiteloos aangepast aan zijn nieuwe rol. Zijn verhaal weerspiegeld dat het volgen van je passie kan leiden tot voldoening in je werk en een succesvolle samenwerking.